Zomerspelen Delden 2017

28 augustus t/m
1 september
hallohallohallo

Altijd de laatste week van de schoolvakantie!


 

Sponsoren

Zonder sponsoren zouden wij deze week niet kunnen organiseren! Ook een bijdrage leveren aan de Deldense zomerspelen neem contact met ons op!

Hieronder een lijst van onze sponsoren:

 

 

Ah De Kolk - Albert Heijn

We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Ga naar: http://www.ah.nl/winkel/albert-heijn/Delden/De%20Kolk/4019


 

Anne Schep en Softijs

Heeft u heerlijk gefietst of een lekkere stevige wandeling gemaakt in de bossen van Twickel. Dan is het tijd voor een lekker ijsje van ANNE Schep- en Softijs. Heerlijk genieten op het terras uitkijkend op de oude Blasius Kerk of rustig wandelend door dit mooie plaatsje, met een lekker slagroomijsje of één van de vele smaken schepijs. Naast ons slagroomsoftijs, bieden wij ook de keuze uit maar liefst 24 heerlijke smaken eigen gemaakt schepijs, dat vers word bereid in onze ijssalon door Christian.

Ga naar: http://www.anneschepensoftijs.nl/


 

Bakker Meen

200 jaar bakker met Passie. Bakker Meen uit Delden is een van de oudste bakkerijen uit regio en waarschijnlijk de oudste bakker die nog steeds op dezelfde plaats heden ten dage zijn brood bakt. Het bakkers verleden aan de langestraat gaat terug tot 1814. In dat jaar werd er voor het eerst brood gebakken aan de langestraat in Delden. Het bakkers bedrijf heeft zich in de loop van jaren flink ontwikkeld en klanten komen dan ook uit de verre regio om deze specialiteiten bakker te bezoeken. In 2000 heeft bakker Meen het predicaat : bij Koninklijke beschikking – Hofleverancier- ontvangen . Bij landelijke verkiezing scoort bakker Meen ook hoge ogen , 2003 is Bakker Meen uitgeroepen tot : bakkerij van het jaar ! en in 2009 onderscheiden met 2 sterren .

Ga naar: http://www.bakkermeen.nl/


 

Cafetaria Lenferink

Al jaren staat het vriendelijke team van Cafetaria Lenferink voor u klaar om ieder te voorzien van een lekker snack. We streven naar perfectie, daarnaast staan hygiene en klantvriendelijkheid hoog in ons vaandel. Kom langs en proef en ervaar het zelf.

Ga naar: http://www.cafetarialenferink.nl/


 

Dirk van den Broek

Dirk van den Broek is een familiebedrijf met een rijke historie. Gestart in 1942 en tot op de dag van vandaag één van de bekendere merken in Nederland. Op deze pagina staat in vogelvlucht de ontwikkeling die heeft geleid tot de Dirk van nu.

Ga naar: https://www.dirk.nl/


 

Hotel en Restaurant het Witte Paard

Wij zijn Nathalie Bauhuis en Jan ten Brummelhuis en onze zoon Joep. in 2008 is er een droom voor ons uit gekomen. We zijn door Twickel uitgekozen uit ruim twintig belanghebbenden. Jan, geboren en getogen in Delden zei altijd: " ik wil wel een zaak maar alleen Het Paard" Nathalie wilde ook graag een eigen zaak en Het Paard zou wel geweldig zijn. Joep was bij de opening 11 weken oud. Het was een zwaar maar prachig begin voor ons in Het Witte Paard. We zijn trots op ons Paard .

Ga naar: http://www.witte-paard.nl/


 

Hotel het Wapen van Delden

Heerlijk overnachten, sfeervol dineren, genieten van de prachtige omgeving van Twente, uitstekende (zakelijke) faciliteiten, zwemmen, sauna, bowlen, fietsen en wandelen, kunst en cultuur. Hotel het Wapen van Delden is een modern en sfeervol hotel, gelegen aan de rand van het fraaie, middeleeuwse stad Delden. Het hotel heeft alle faciliteiten en eigenschappen voor een comfortabel en ontspannen verblijf in Delden (Hof van Twente). De familie Poppe en medewerkers heten u van harte welkom: wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo goed mogelijk naar wens te maken. Hotel het Wapen van Delden, al 100 jaar een begrip in Twente!

Ga naar: http://www.wapenvandelden.nl/


 

K&N Drive-in Show

Bij K&N Drive-in Show kunt u een volledige drive-in show inhuren (inclusief DJ), maar ook losse apparatuur (afspeelapparatuur, speakers, lampen etc.). Ons motto: “U vraagt, wij draaien”. Wij leveren maatwerk. Dit wil zeggen dat u als klant aangeeft hoe u wilt dat onze show er uit ziet en welke muziek(soort) er gedraaid wordt. Elke aanvraag wordt door ons op persoonlijke en professionele wijze behandeld waardoor wij een uitstekende invulling weten te geven aan muziek en entertainment voor ieder type feest. Uw wensen staan altijd centraal.

Ga naar: http://www.kn-driveinshow.nl/


 

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A., statutair gevestigd in Amsterdam. De Rabobank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30046259. De Rabobank staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Ga naar: https://www.rabobank.nl/particulieren/


 

Schuttingfabriek

SchuttingFabriek.nl - Schutingen, tuinschermen direct uit de Fabriek Elke dag bereikbaar voor advies op maat. Bezorgen 1 t/m 5 werkdagen of zelf ophalen op vrijdag of zaterdag. Grootschalige inkoop en eigen produktie = scherpe prijzen. Contact: Tijdens kantooruren: 0546 57 57 63 Dagelijks tot 20.00 uur, Zaterdag 9.00-13.00 uur: 06 527 379 89 /06 549 687 50 Een tuinafscheiding geeft de grenzen van je tuin aan, biedt privacy en beschutting tegen wind en verfraait je tuin. Maar welke soort schutting moet je kiezen en hoe hoe plaats je die dan? SchuttingFabriek.nl geeft graag informatie over keuze, aankoop en plaatsing van de meest gangbare soorten.

Ga naar: http://www.schuttingfabriek.nl/


 

Somnium Music

Somnium Music is in 2011 opgericht door Nicole ter Morsche. Sinds die tijd bedient zij een groot aantal bedrijven, scholen en instellingen met muzikale workshops. Door een vaste groep freelance medewerkers kan continuïteit en kwaliteit worden gewaarborgd.

Ga naar: http://somnium-music.nl/


 

Twentse Show Techniek

De vennootschap onder firma Twentse Show Techniek is gevestigd op Erve Oldenhof 40 te ENTER en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.


Overige Sponsoren:

 

Daarnaast zijn er nog vele Deldense winkeliers geweest die prijzen hebben gesponsord voor de Bingo van vrijdagmiddag. Iedereen bedankt!

- The Read Shop

- Country Wishes

- Biljarthandel Oude Nijhuis